Aanmelding lidmaatschap

Om bij ons een cursus te kunnen volgen gaat u in het menu naar de pagina Cursussen. Daar kunt u een cursus boeken en wordt u aangemeld als lid.

Vergeet u niet om uw lidmaatschap weer op te zeggen als u niet langer cursussen bij ons volgt?

Lidmaatschap

velden met een * zijn verplicht

  • Aanmeldformulier

Lidmaatschap

Met dit formulier meld u zich aan om lid te worden van Kynologen Club Friesland. Het lidmaatschap heeft een loopduur van een kalender jaar (1 januari t/m 31 december). De kosten voor een volledig jaar of deel, bedraagt €10,-. Indien u zich aanmeld na 31 augustus dan zijn de kosten voor het resterende deel van het jaar €5,- Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd. Wilt u het lidmaatschap opzeggen dan dient u dit te doen voor 31 december van het lopende jaar. Het formulier om u uit te schrijven als lid vindt u op de pagina Lidmaatschap.

Uw volledige naam (voornaam en achternaam)

E-mail adres

Repeat to confirm

Straatnaam + huisnummer

Postcode + Woonplaats

Telefoonnummer

Bij inschrijving gaat u akkoord met het onderstaande:

U ontvangt een factuur via email en betaald deze binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Bij deze inschrijving hoort lidmaatschap van het betreffende jaar voor dat hele jaar. Dit lidmaatschap kan via deze website (in het menu bij Lidmaatschap) worden opgezegd, voor 1 december van het betreffende jaar anders wordt het automatisch met 1 jaar verlengd.

 

Overige informatie en voorwaarden:

Ondergetekende gaat akkoord met de voorwaarden/reglementen en ons privacystatement. Deze voorwaarden staan beschreven op de website en zijn aanwezig in het clubgebouw.

  ​

​Prijswijzigingen voorbehouden.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden