Puppy

Bent u op zoek naar een puppycursus waarbij uw hond kennis kan maken met allerlei soorten toestellen en atributen, op spelenderwijs kennis kan maken met de beginselen van gehoorzaamheidsoefeningen en waarbij u belangrijke theorie aangeboden krijgt, lees dan snel verder.

MEER INFORMATIE en/of INSCHRIJVEN

 

Jonge honden

De jonge hondencursus is het vervolg op onze puppycursus, maar ook voor honden die nog geen cursus hebben gevolgd en die tussen de 14 weken en 10 maanden oud zijn. In deze cursus leert de hond in een groep te werken en met de baas samen te werken wat voor een goede basis zorgt voor zijn verdere hondenleven.

MEER INFORMATIE en/of INSCHRIJVEN

 

Combi-A

De Combi-A cursus is het vervolg op onze jonge hondencursus. Ook honden vanaf de leeftijd van 11 maanden, die nog niet eerder een cursus hebben gevolgd, kunnen aan deze cursus deelnemen. In deze cursus worden gehoorzaamheidsoefeningen aangeleerd en gaan we verder om de relatie en de samenwerking tussen eigenaar en hond te verstevigen.

MEER INFORMATIE en/of INSCHRIJVEN

 

Combi-B

De Combi- B cursus is het vervolg op onze Combi-A cursus. In deze cursus worden nog meer nieuwe gehoorzaamheidsoefeningen aangeleerd, die men als hondenbezitter regelmatig tegenkomt in de praktijk.

MEER INFORMATIE en/of INSCHRIJVEN

 

Fun cursus

De fun cursus is voor honden van alle leeftijden. In deze cursus leer je samenwerken met je hond, je krijgt hierdoor niet alleen een betere band met je hond, maar de hond leert zich ook beter te concentreren op de baas. De cursus is dan ook ideaal voor “puberende honden”. De cursus is heel divers en geen één les is hetzelfde waardoor zowel hond als baas zich nooit hoeven te vervelen!

MEER INFORMATIE en/of INSCHRIJVEN

 

Agility

Bij agility (of behendigheid) gaat het erom dat de hond een parcours bestaande uit verschillende hindernissen in een voorgeschreven volgorde foutloos en zo snel mogelijk aflegt. De handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven.

MEER INFORMATIE en/of INSCHRIJVEN

 

Combinatiesport

Combinatie sport is een cursus waar allerlei verschillende sporten aan bod komen. Elke les worden de beginselen van een andere sport aangeleerd zoals; dogfrisbee, agility, flyball, combi-sport, cirkeltraining en hoopers.

MEER INFORMATIE en/of INSCHRIJVEN