Fun cursus

Leer samenwerken met je hond.

De fun cursus is voor honden van alle leeftijden.¬† In deze cursus leer je samenwerken met je hond, je krijgt hierdoor niet alleen een betere band met je hond, maar de hond leert zich ook beter te concentreren op de baas. De cursus is dan ook ideaal voor “puberende honden”. De cursus is heel divers en geen √©√©n les is hetzelfde waardoor zowel hond als baas zich nooit hoeven te vervelen!

Leuke oefeningen

In de fun cursus¬†leert je hond allerlei leuke oefeningen. je kunt hierbij denken aan het opruimen van zijn speelgoed, het aanmaken van een lampje, het rennen naar een matje, achteruit leren lopen, door je benen heen zigzaggen, zich leren “schamen” enzovoorts! Deze oefeningen worden zo aangeleerd, dat de hond vooral z√©lf leert nadenken: hierdoor wordt de hond mentaal uitgedaagd en is de hond na de les moe maar voldaan! Ook voor honden die erg zelfstandig zijn, en de dingen graag op hun eigen manier doen, is deze training erg geschikt. De hond krijgt namelijk het idee dat hij de dingen zelf verzint!

Balans en coördinatie training

Door met je hond balans en coördinatie oefeningen te doen, leert je hond zijn lichaam beter te gebruiken. Zo zijn de meeste honden zich nauwelijks bewust van hun achterpoten. Door met je hond spelenderwijs oefeningen te doen, wordt je hond bewuster van zijn lichaam. Ook versterkt het de band met de baas, de hond leert op zijn eigenaar te vertrouwen. Ook voor onzekere honden is dit een goede training: ze krijgen er veel meer zelfvertrouwen door omdat ze steeds succes boeken! Onder balans- en coördinatietraining verstaan we onder andere het balanceren op fysioballen, wiebelende borden, het staan op een balanspinda, het lopen over krukjes of het lopen over een balansbaan waarbij verschillende attributen achter elkaar worden gezet.

Meld je aan voor de cursus via onderstaand formulier

 

Startdata

    • De fun is nog niet eens gestart maar zit vol tot de zomer dus er is een lange wachtlijst.

Details

    • 6 lessen (lesduur 60 minuten)

    • De cursus wordt afgesloten met een certificaat

    • Prijs: ‚ā¨ 54,-

U komt op een wachtlijst en wij informeren u wanneer u kunt starten

Vul alle gegevens zo compleet mogelijk in

  • Fun cursus

Uw gegevens

Voornaam en Achternaam

Adres + Huisnummer

Plaatsnaam

E-mail adres

Repeat to confirm

Telefoonnummer (bij voorkeur 06)

Gegevens van uw hond

Naam van de hond

Geboortedatum van de hond

Hondenras

Geslacht