Nieuws van de voorzitter

Beste bezoekers, zoals jullie zien heeft de KCF een vernieuwde website. Deze website voldoet helemaal aan de eisen die er tegenwoordig aan gesteld worden. Zo is de website op ieder apparaat goed te bekijken en wordt het een centrale informatiebron binnen de KCF voor de verschillende gebruikers.

Voor de leden en niet leden een plek waar we alles willen vertellen wat er binnen onze vereniging gebeurt, te denken valt aan evenementen die we in de toekomst willen gaan organiseren, of de laatste updates over de cursussen die we geven binnen KCF.¬†Voor mensen die een cursus willen plannen, is er een hele nieuwe module ingericht. Dit maakt het ons gemakkelijker om te gaan plannen en kunnen we zorgen dat iedereen tijdig wordt ge√Įnformeerd wanneer een cursus start.

We hebben 2 nieuw bestuursleden gevonden. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar helaas gaat er ook 1 weg dus we zoeken nog steeds vrijwilligers die ons team willen versterken. Vele handen maken het werk lichter voor de andere vrijwilligers. Want wat zou het toch vervelend zijn als KCFriesland opgeheven moet worden omdat er geen vrijwilligers zijn om het draaiende te houden. Dus heb je tijd meld je dan bij het secretariaat of iemand van het bestuur.

We zijn enorm trots dat het erg goed gaat met de vereniging. De cursussen draaien volop en er zijn veel nieuwe aanmeldingen voor onze cursussen. Dit maakt dat we soms niet altijd aan de wens voor een voorkeursavond of tijd kunnen voldoen en we hopen op jullie begrip.

De vereniging is nog op zoek naar een behendigheidsinstructeur, maar als je als gehoorzaaminstructeur aan de slag wilt horen wij dat ook graag. Als je op cursus zit maak dit dan kenbaar via je instructeur of stuur een e-mail aan ons secretariaat.

O ja, dan nog dit!

Wij vinden het belangrijk om meer contact met onze leden te hebben, daarom zal er in de 2e helft van mei een digitale nieuwsbrief aan alle leden worden gestuurd. Ben je geen lid maar wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen geef je mailadres hieronder door, dan plaatsen we je graag op de mailinglijst. Wij sturen maximaal 4 x per jaar een nieuwsbrief.

Hartelijke groet,
Frans Jansen

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.